Honden Club Koudum

Het warme hart voor baas en hond!!

 

algemeen-euro

26 oktober mediteren met hond voor beginners en gevorderden

Door het grote succes van het mediteren met je hond in juni 2014 hebben wij Marcel en Marleen nog een keer uitgenodigd. Hopelijk is de opkomst net zoals in juni of wel helemaal vol.

Honden zijn kanjers in mediteren. Zij zijn in staat om de knop om te zetten en er 'even' niet te zijn. Dan staren ze een beetje in het niets, liggen volledig ontspannen te soezen. Om daarna vol energie weer helemaal in het 'nu' te functioneren. Voor ons mensen is het eigenlijk best moeilijk om te mediteren Wij zijn zo druk met veel, dat 'stilzitten' vaak ongeduld oplevert. Wat dat betreft kunnen wij dus nog een hoop van onze viervoeters leren!

In de workshop mediteren met je hond ervaar je samen met je hond de kracht van mediteren.

Mediteren brengt rust in je lijf en in je hoofd. Het reduceert stress en geeft balans. Je maakt verbinding met jezelf. Door dit samen met je hond te doen, versterkt jullie onderlinge band. Jullie gaan afstemmen op elkaar. En dat is een bijzondere ervaring!

In de workshop komen meerdere vormen van mediteren aan bod. We kijken naar de baas-hond relatie en geven handvatten om jullie verbinding nog sterker te maken.

De workshop wordt gegeven door Marcel Claessens, Energetisch coach (www.richtinggever.nl) en Marleen van Baal, Coach voor mens met hond, www.hondinzicht.nl

Ervaar het zelf!

De workshop kost 35 euro per combinatie voor honden club leden, voor externe kost de workshop 40,00 euro per combinatie. De ochtend is voor de beginnende deelnemers de middag voor de gevorderden. De workshop duurt ongeveer 2.5 uur. Wil je gezellig mee lunchen dat kan voor 10 euro per persoon. Locatie Trophorne 3 te Elahuizen. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wees er snel bij vol is vol. Je inschrijving is definitief als de betaling binnen is en u een bevestiging van ons ontvangen hebt.